Blog: welke voetbalschoenen passen het beste bij mij?

Geplaatst op |

Het voetbalseizoen wordt weer langzaam hervat en jij bent op zoek naar het juiste paar voetbalschoenen. Hoe vind je de meest geschikte? Kortingkassa helpt jou hier graag bij en zorgt voor de hoogste korting op jouw nieuwe paar.

De laatste voetbalschoenen deals vind je hier

Indoor of kunstgras voetbalschoenen?

Om vast te kunnen stellen wat de beste voetbalschoen voor jou is, is het belangrijk om te weten op welke ondergrond jij gaat spelen. Als eerste, hele logische vraag stellen wij dan ook of je indoor of buiten voetbalt. Dit is van belang voor de noppen en zool die jij nodig zult hebben. Zaalvoetballers zullen hele andere schoenen nodig hebben dan voetballers die op het grasveld spelen. Maar er zit ook een verschil tussen voetbalschoenen voor natuurgras en kunstgras. Dit heeft vooral met de grip en slijtage van de schoenen te maken. Voor het voetballen op kunstgras kun je het beste gebruik maken van schoenen met het kenmerk (AG). Voor natuurgras is het kenmerk (FG) het meest geschikt. Speel jij op zowel natuurgras als kunstgras? Dan kun je het beste kiezen voor Multiground voetbalschoenen.

Voetbalschoenen merk

Nu je weet op welke ondergrond jij gaat spelen, is het nu belangrijk om te kijken met welk merk jij wilt gaan spelen. Er zijn enorm veel merken. Nike, Adidas, Puma, Under Armour en vele andere merken hebben hun eigen voetbalschoenen. Deze schoenen hebben allemaal hun eigen kenmerken. Wat is, los van het uiterlijk, het verschil tussen deze schoenen? Een belangrijk verschil is de pasvorm. Iedere voet is anders. Sommige mensen hebben brede voeten, andere juist weer smalle voeten. De verschillende merken hebben ieder hun eigen kenmerken. Zo zijn Nike voetbalschoenen vaak smaller, terwijl Puma schoenen weer breder zijn.

Voetbalschoenen met sokje

De laatste jaren zien wij steeds meer voetbalschoenen met sokje. Nike is het eerste merk dat hier mee is begonnen. Maar wat is het voordeel van deze voetbalschoenen? Los van dat sommigen de uitstraling mooi vinden. Maar los dat het er misschien gaaf uit ziet, zorgt het sokje ook voor stabiliteit, meer draagcomfort en stevigheid. Dit is goed om in gedachte te houden bij jouw zoektocht naar nieuwe schoenen.

Kinder voetbalschoenen

Veel kleine jongens en meisjes dromen er van om in de voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo (CR7) en Neymar te treden. Voor deze kinderen is het goede nieuws dat zij weer lekker mogen trainen buiten. Maak snel gebruik van de acties van Kortingkassa om de beste voetbalschoenen tegen de hoogste korting te scoren!

De laatste deals voor voetbalschoenen vind je hier